Juice, sundhed og slankekure

Rigtig mange danskere drikker juice flere gange om dagen – Bare ikke den rigtige. For det du køber i butikkerne som færdige produkter indeholder godt nok en god smag, men ikke ret meget frugt.

Du skal lave din juice selv og her kommer din juice maskine ind i billedet. Det er ikke den billigste vej til lækker juice men du får den rene varer og kan eksperimentere med mange forskellige smage.

Med en Slow juicer/Juice maskine kan du presse selv de mest genstridige dråber ud af alt hvad agurk, til ingefør, banan, appelsin og mange andre frugter og grønsager.

Ved at drikke dine grønsager optages de meget hurtigere i kroppen og du slipper for slatne bønner på din aften tallerken.

Derudover så mætter det faktisk rigtig meget selvom kroppen ikke skal bearbejde maden i dine tarme. Du slipper naturligvis ikke for at spise frugt og grønt, men det giver dig mere energi og bedre forbrænding.

Juice Shots

Når nu du kender lidt til juice og den virkning det har på din krop, sundhed og ikke mindst din mentale førlighed, så er du måske klar til Juice Shots.

Et Juice shot er ikke det samme som du drikker på diskoteket eller i haven i weekenden. Det kan til gengæld være lige så strid en smagsoplevelse.

F.eks. et chilishot, hvor selv Chili Klaus skærer sjove ansigter eller ingefær, som kradser godt. Du kan naturligvis også bruge andre og mere velsmagende frugter og grønsager, men sagen er at når du tager et shot så får du en ekstrem høj koncentreret påfyldning af alt hvad din krop mangler og tilmed noget du tager i en enkelt mundfuld. Det er et boost og det virker.

Din krop optager det den mangler af vitaminer og mineraler og giver dig langt mere energi.

Shots med influenza

30% af alle danskere ryger hvert år ned med influenza i større eller mindre grad. Nogle pådrager sig endda den ”farlige” mande influenza. Der er faktisk råd mod det uden at tage til lægen og blive vaccineret.

Du skal have nogle shots med masser C-Vitaminer fra både peberfrugt og citron tilsat gurkemeje.
her får du flere brugbare vitaminer end du vil få ved at spise piller eller andet.

Drik en af disse om dagen så skal du nok komme lang i kampen mod influenza.

Slankekure

Det er sikkert noget du selv kender til. Hvis ikke så er du blandt de ca. 30% af befolkningen der ikke tager på eller ikke er berørt af.

De andre 70% kender det så udmærket. Man ønsker at tabe sig de 5-10 kg, som vinteren og måske efteråret bød på. Nu hedder den januar og løfterne til sig selv om at skulle i gang med at løbetræne, komme afsted til motionscentret eller starte til Badminton er at finde alle steder.

Det virker bare ikke. Det er nemlig ikke kun i januar det skal virke, men hele året. Hvis du skal have en kur, der virker så skal du ikke kalde det for en kur. Det er en livstilsændring. Nå da da. Det har vi aldrig hørt før – Det er jo umuligt.

Nej det er ikke umuligt, men det kræver to ting af dig.

  1. At du accepterer at du ikke taber dig 10 kg. på 12 uger
  2. At du skal ændre din måde at se på mad og motion.

Du kan faktisk ret nemt tabe dig. Spis mindre.
Gør du det hver dag så taber du dig. Længere er den ikke. Men det svære er at holde det i længden. Det er her 9 ud af 10 står af, for efter ca. 3-4 uger så kommer trangen til slik, kager eller en fed ostemad til aften kaffen.

En kur der virker

Jeg vil væde med at du enten har prøvet diverse kure eller kender dem af navn. Der findes et hav og alle har i princippet samme udgangspunkt: At berøve dig fra ting du godt kan lide.

Resultatet er at du føler dig udsultet, uoplagt, trist og har en kæmpe lyst til hvad der nu tænder dit mundvand. Det er ikke holdbart.

Hvordan så?
Du skal ikke på kur. Du skal trænes til langsomt at spise mindre. Er du vant til 6 kartofler med 4 skefulde sovs så skal du ikke skære ned til 3 kartofler med et lille skvat sovs. Det virker, men det holder ikke.

Den bedste kur er tallerkenkuren

Her handler det om at du må spise en gang og KUN en gang pr. måltid.
Du må fylde din tallerken til randen og er det mere end du plejer så køb en mindre tallerken.

Det der virker her er at det ”synes” af meget mere end en stor tallerken med en lille klat mad på.

Når du så er sulten igen – for det bliver du, så er det at du skal passe på ikke at hapse en kage, lidt chips eller andet for kroppen mangler det og suger det til dig.

Du skal spise ca det samme. Hvis du plejer at spise et stykke franskbrød med smør og ost, så kan du enten droppe det lyse brød eller smørret. Sagen er at du dagligt skal have færre kalorier ind. Gør du det så taber du dig – Bare ikke så hurtigt, men det er til gengæld meget nemmere at holde.

Andre måder at tabe sig på

Motion er en af dem som alle kender og næsten alle hader. Det med at træne, løbe eller lign.

Der findes dog andre måder, som alle næsten elsker. Lagengymnastik – Det i parforholdet der er værd at gøre igen og igen. Hvis I ellers er lidt aktive så vil der faktisk ryge mellem 300 og 500 kalorier på en enkelt session.

Kilde: lovejoy.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *