vægttab

Begynd slankekuren så du ser lækker ud i alt slags tøj

Ifølge statistikker er der mange danskere som ikke er tilfredse med deres kroppe. Der er mange danskere som har for mange kilo på sidebenene og som derfor har prøvet adskillige slankekure for at komme i mål med drømmekroppen. 

Der findes slankekure hvor man udelukkende drikker væske, spiser bestemte typer af barer og lignende. Det er vigtigt, at man kan overholde det man sætter sig selv for, da det på længere sigt gør, at man kommer i mål med sine ønsker. Motion og sund kost er opskriften på at komme ned i vægt. Hvis du har brug for hjælp så findes der både diætister og fitnessinstruktører som kan hjælpe med at lave en plan til dig. 

Kom godt i gang: 

Overvægtige mennesker går typisk i løstsiddende tøj, fordi de ikke vil fremhæve deres figur mere end højest nødvendigt. Alle har drømme om hvilket slags tøj de godt kunne tænke sig at gå i, men det er ikke alle som føler at de kan bære det. Til en start er det en god ide, at man laver nogle små og realistiske mål, så man sikrer sig at kunne gennemføre det. Målet kan f.eks. være at gå en buksestørrelse eller blusestørrelse ned. Når målet først er nået får man mere blod på tanden til f.eks. at kunne sige to buksestørrelser ned næste gang. 

Når folk taber sig så får de meget mere selvtillid og får mere lyst til at skulle købe tøj til en selv. I forbindelse med vægttab vil det gamle tøj komme til at sidde endnu mere løst, hvilket gør at man er nødsaget til at skulle købe nye klæder. Når man er glad for ens egen krop, så får man helt automatisk også lyst til at købe noget varieret tøj således, at der er noget til enhver anledning. På hjemmesiden DressYou kan du finde tøj som vil passe godt til dig uanset hvilken slags kropsfigur du har. 

Bliv inspireret: 

Når man skal på slankekur så er det altid begyndelsen som er svær, fordi man skal lægge sine dårlige vaner på hylden. Det er nemt at blive fristet og falde i, så det er en god ide at man har nogle mål man kan tænke på, så man hele tiden er afklaret med hvorfor man er gået på slankekuren. Når kroppen først er blevet vant til ikke at få usunde sager, så plejer slankekuren at gå fint. Det er først sjovt at være på slankekur når man kan se at der sker fremskridt i forhold til målet. De fleste bliver meget gladere i hverdagen, da de bliver endnu gladere for dem selv. 

Hvis du mangler inspiration til at komme i gang med slankekuren, så kan du læse om andres historier. Folk er generelt gode til at dele ting på de sociale medier, så du kan med garanti finde en blok eller andet, hvor folk beskriver deres kamp mod vægten. Ofte skal der inspiration til, så man selv får modet og lysten til at gøre noget godt for en selv. Hvis du mangler et godt mål kan det være at tjekke hjemmesider ud og finde tøj, som du gerne vil kunne passe og se godt ud i. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *