Hold varmen med stil på din næste løbetur

Når de kolde tider kommer over os, er der mange der giver op på deres løbeture. Når dagene bliver mørkere mister man energien, og det kan være svært at få tvunget sig selv ud af den varme seng og ud på en hård, men tilfredsstillende løbetur.

Som vinterløber er der dog vigtigt at være opmærksom på, at der udover nogle garderobeomrokeringer, også er nogle helbredsmæssige ting der er vigtige at være opmærksomme på, som fx at man glemmer at drikke vand ligeså ofte.

Men hvis man ikke holder sig i gang, bliver det bare ekstra svært at starte op igen når varmen vender tilbage. Men det er da synd at lade lang tids opretholdelse af formen gå til spilde, bare på grund af lidt kolde vinde.

Der findes heldigvis en masse gode muligheder for løsninger, nogen du blandt andet kan finde her i denne artikel.

Ingen grund til at gå på kompromis med dit udseende

Bare fordi det er koldt udenfor, betyder det ikke at du skal ligne noget der burde fryses ned. Heller ikke når du er ude og løbe. Tilføj derfor lækre varme accessoires til dit løbetøj, i stedet for at pakke dig selv ind i en jakke der får dig til at se stor og akavet ud.

Et bud på lækre vinter accessoires kunne være varme Kashmir tørklæder. Det tykke kvalitetsstof holder dig dejligt varm, samtidig med at du kommer til at se knaldgodt ud.

Et stort problem for løbere om vinteren, er også at den meget kolde vind er ubehagelig at trække ned i lungerne. Så at trække eller binde tørklædet for munden, kan faktisk være med til også at hjælpe på dette problem.

Træk nogle handsker over hænderne, og en hue ned over ørerne og så er du klar til din næste moderigtige løbetur. Med lidt god musik i ørerne, kan du ovenikøbet få det lidt sjovt med at forestille dig at du løber på catwalken.

Gør dig synlig

En refleksvest er måske ikke det mest sexede – men den er til gengæld noget af det mest sikre, og sikkerheden er utrolig vigtig når du løber i koldt vejr. Når graderne begynder at krybe ned af termometeret, går solen også hurtigere ned.

Løber du tæt på veje er det derfor utrolig vigtigt at du udstyrer dig selv med enten en refleksvest eller bare en masse reflekser, da sigtbarheden har det med at forværres i vintermånederne.

Det kan også være en god ide at gå på udgik efter noget af det speciallavede løbetøj der findes derude, der har indbyggede reflekser. Så behøves du ikke bekymre dig om at skulle huske dem hver gang du skal ud og løbe.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *