Spis jer mætte i dejligt, dansk smørrebrød

”Uden mad og drikke, duer helten ikke”. Juletiden minder os om mange gode og vigtige ting. Vigtigt er det, at man sørger for at holde sig nogenlunde mæt, på bedst og billigst mulige vis. For den travle københavnske virksomhed, der arbejder bedst på fuld mave, kan Herlev smørrebrød være behjælpelig for både vegetarer og kødædere. Med hurtig, god service er du sikret et måltid, der smager bedre end det, du selv ville have sat sammen, uden den store merpris.

Historien om den gæve slagter

Herlev smørrebrød var oprindeligt et slagteri, der opstod i efterkrigsårene. Med tiden kom både private boliger og industri til at omgive det lille slagteri, og den gæve slagter så indbringende muligheder. Støt, men sikkert, blev både smørrebrød og kolde såvel som varme retter tilføjet til slagterens disk.

I dag leverer Herlev smørrebrød frokostmåltider til flere lokale virksomheder i det storkøbenhavnske. Men mange håndværkere og kontoransatte har også deres gang efter en velstillet sult på traditionel manér. Hvis du allerede nu går og føler dig sulten lidt senere, så bestil hos Herlev smørrebrød her og nyd et nemt måltid, som er lavet specielt til dig.

Hvad kan man få?

Vores menu varierer i takt med årets gang. Derfor er julemaden også i højsædet nu. Der findes flere forskellige menuer, som gør sig til alskens forskellige lejligheder. Men det er selvfølgelig ikke nødvendigt for alle at købe en større menu, og det er også sagtens muligt at få sig et stykke uspecificeret smørrebrød til den nette sum af 28 kr.

Det er dog ikke kun smørrebrød som sælges. Også sandwich går som varmt brød fra det lille madhus. Disse kan bestilles efter ønske, og man har derfor ret frie rammer, når det kommer til valg af pålæg.

Det samme princip gør sig faktisk også gældende, når det kommer til de varme retter. Der udbydes som oftest 1-2 forskellige varme retter i løbet af en dag. Men man kan som kunde nemt bestille en given ret, man måtte ønske sig. Såfremt det er muligt, kan denne laves i så mange portioner, som det måtte kræve. Som kunde har man altså stor indflydelse på, hvad man præcis kan få at spise.

Catering og smørrebrød til virksomheder

Som tidligere beskrevet er der flere virksomheder, som får frokost leveret fra Herlev smørrebrød. Her kan de udbudte ”kolde borde” og ”platter” ikke altid omfavne alle. Der er selvfølgelig mulighed for at få et godt tilbud på den frokostpakke, som man måtte have lyst til. Hvis du er interesseret i at byde dine ansatte på en lækker og sund energiladning, så læs om deres frokostsandwich her. Du vil blive overrasket over, hvor godt nem man kan smage.

For virksomheder er det også en meget fleksibel tilgang, at Herlev smørrebrød vælger at lade kunden bestemme menuen så vidt muligt. Med et inspirerende udvalg kan enhver virksomhed selv vælge, præcis hvad der skal i skrutten, uanset om der er tale om kolde eller varme retter. Det er service, der vil noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *