Metoden, hvorpå du taber dig

Der findes mange forskellige ideer til, hvordan du kan tabe dig. Her kommer en der virker. Den indebærer gode råd til, hvordan du skal bære dig ad, samt hvad man gør, hvis opgaven er for umulig.

Maden der giver resultater

Der findes mange råd rundt omkring på alle de forskellige sider, til hvad sundt mad er og hvad man skal spise, for at der kommer resultater. Der findes mange måder, man kan gøre det på, men noget som jeg har fået meget respons på, er husmandskosten, hvor man spiser grove grøntsager, som man gjorde i gamle dage. Men som udgangspunkt gælder det også om at spise mindre end man forbrænder og den er god nok. Få derfor dyrket godt med motion ved siden af din kost.

Husk at lær hvor meget du må indtage om dagen. Du tager din vægt i kilo og ganger med 33. Så vejer du 80 kilo må du indtage 2640 kalorier maks. om dagen. Indtag mindre og du taber dig nemmere.

Manipuler din metabolisme

For mange er det rigtig svært at tabe sig. Men mange antager de forkerte ting. De personer med overvægt eller mere sul, har det fordi, at man i gamle dage havde brug for det om vinteren. Hvis de personer prøver at sulte sig selv, ved ikke at spise kulhydrater, vil kroppen stoppe med at tabe sig hurtigt. Det handler derfor om at manipulere ens metabolisme. Men hvordan?

Guiden til vægttabet

For at kunne komme i mål med at ændre ens kost og spise sig flot, bliver man nødt til at tage det seriøst og være tålmodig. Rom blev ikke bygget på en dag og vægten kan snyde.

Der findes tre forskellige dele af denne kur, som cirkulerer. I løbet af en uge med 7 dage foregår det således. Dag 1, 4 og 5 skal du spise så få kulhydrater som overhovedet muligt, samtidig med dit sunde fedtindtag er højt. På dag 2 og 6 må du spise moderat kulhydrat og fedt. På dag 3 og 7 må du spise højt kulhydrat, men lav fedt. På den måde går du ind og regulerer din metabolisme, som hjælper dig med at tabe dig og holde kosten efterfølgende.

Det gode råd

Når du er i gang med denne kur, skal du tænke på, hvor længe det tog dig at tage på. Tog det lang tid, vil det også tage lang tid at tabe dette igen. Derfor er det vigtigt, at du vejer dig efter behov. Det er vigtigere, hvordan du har det og ser ud i spejlet. Sørg for at måle dig, for så ser du resultaterne.

Når man ikke kan tabe sig

Det kan være rigtig svært at tabe sig, på trods af man spiser rigtig sundt og nogle gange, skal der vilde alternativer til. Vil for eksempel rigtig gerne have børn, kan det være svært at få, hvis man er alt for stor. Man kan dog få en fertilitetsbehandling hos Danfert og få hjælp til at blive gravid. Hvis det ikke virker, kan det være en mulighed at få en fedttransplantation.

Det handler om at være glad

Er du negativ under hele dit vægttab, vil du møde modstand. Men har du derimod en masse gåpåmod, har du også mulighed for at smide kiloene meget hurtigere. Det er derfor også vigtigt at forkæle sig selv undervejs. Sørg derfor for at give dig selv komplimenter i mange former. Det kan være alt fra gode ord til sig selv i spejlet, der giver selvtillid, til en weekendtur til Paris. På rejsepriser.dk, kan du finde billige flybilletter, til når du skal forkæle dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *