5 tips til at vælge det rigtige online træningsprogram

Der er mange mennesker, der gerne vil træne, men det er ikke alle, der har lyst til at træne i et fitnesscenter. Dette kan være, fordi de føler sig utilpas og de føler, at folk kigger på dem.

Har du det på samme måde, vil du blive glad for et online træningsprogram. Der er mange fordele ved dette og her er nogle tips til at vælge det helt rigtige, så du kan blive tilfreds og tilpas med din træning.

#1 Find det program som passer dig og dine mål

Det er en rigtig god idé at undersøge nogle forskellige programmer, så du kan finde det, der passer allerbedst til dig. Hvad du vælger, skal komme helt an på, hvorfor du gerne vil træne og hvad på din krop, du gerne vil have trænet. Altså kort sagt; hvad er dit mål med træningen? Når du kender svaret er det nemmere at vælge det rette program.

#2 Overvej, hvor længe du vil være på et program

Du skal gøre op med dig selv, hvor længe du gerne vil træne. Du kan finde online træningsprogrammer, som tager en måned, men du kan også finde nogle, som tager længere tid. Du kan overveje med dig selv om, hvor længe du gerne vil træne og, hvor længe du synes det er nødvendigt.

Hvis du føler dig i fin form, men bare lige mangler det sidste, så behøver du jo ikke tage et træningsforløb, der varer flere måneder. Få evt. god vejledning af en fitness træner.

#3 Find ud af med dig selv, hvad du vil fokusere på

Du skal finde ud af, hvad du gerne vil fokusere på. Du kan vælge at få en træningsplan, hvor du fokuserer mest på selve kostplanen, men selvfølgelig også træner, da det er vigtigt for kroppen. For det er forskelligt fra person til person, hvad man ønsker at opnå. Nogle ønsker at blive bedre til at spise varieret og få indarbejdet et par træningspas ugentligt. Andre ønsker at forbedre PR i bænkpres. Men hvad vil du fokusere på?

#4 Genoptræning? Træning af specifikke muskelgrupper eller andet?

Ønsker du en generelt større muskelmasse, styrke specifikke muskler eller hvis du skal træne op til noget. Eller skal du måske have genoptrænet en del af kroppen pga. en skade? Så skal du ligeledes overveje at finde et program, som er egnet til dette.

Hvis du vil fokusere på selve træningen, så kan du også finde et online træningsprogram, som hjælper dig med dette.

5 Undersøg dine muligheder og vælg det rette for dig

Hvis du gerne vil finde det allerbedste program til dig, så er det en god idé at undersøge, hvilke muligheder, du har. Tag et kig på de forskellige hjemmesider og find hermed ud af, hvem trænerne er og hvor meget erfaring de har. De forskellige trænere kan have forskellige specialer – fx kost, cardio eller fysisk styrke. Find en træner og et program, som altså passer til dine behov og mål – ligeledes er den gode relation vigtig, så det at klikke med ens træner er også en vigtig ting at gå efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *