Sådan bliver dit vægttab en succes

Du er ikke alene i kampen om de overflødige kilo, faktisk er 51% af alle danskere overvægtige, hvoraf de 17% har en BMI over 30, hvilket altså er der hvor der indtræder alvorlige risici for følgesygdomme.

Det er vigtigt at vide at du ikke er alene, for så bliver det nemlig mindre svært at tale om og at gøre noget ved, og det er nemlig de første skridt.

Se her hvad du ellers kan gøre for at dit vægttab bliver en succes.

Bliv ved med at prøve

Det kan måske lyde lidt banalt, og som noget der hænger på væggen på en smart plakat, men ikke desto mindre er det stadigvæk rigtigt.

Du har først fejlet når du stopper med at prøve. Alle dem der hidtil har haft succes med et vægttab er dem der ikke er stoppet med at prøve når det gik galt.

Derfor er nøglen til et succesfuldt vægttab faktisk bare at du bliver ved med at prøve.

Det lyder enkelt selvom det ikke er det

Forestil dig at du tanker for 300 kr. hver gang du tanker, og det kan din bil køre 700 km. på, hvis du så hver gang efter at have kørt 500 km tanker for 300 km. igen, så på et tidspunkt vil bilens tank blive overfyldt og brændstoffet vil rende over, da der ikke kan være for 300 kr. på.

Din krop forbruger også energi, og når vi indtager mere energi end vi forbrænder, så kan det ikke være i tanken.

Desværre er vi ikke sådan indrettet at det render over, men i stedet for så laver vores krop bare mere plads.  Så derfor er nøglen at spise mindre end du forbrænder.

Det har du dog nok erfaret ikke er så nemt, men her træder punkt 1 så i kraft. Du skal nemlig finde det der virker for dig, og blive ved med at prøve.

Der er mange muligheder

Der findes utallige muligheder og programmer der kan hjælpe dig med at tabe vægt, du kan finde forskellige kostplaner, træningsprogrammer, terapeutisk vejledning, hypnose, diætister osv.

De fleste der har succes med et vægttab bruger et eller andet program, som f.eks. denne guide til vægttab, men vi er alle unikke og derfor er det der virker bedst for dig, ikke nødvendigvis det der virker bedst for andre.

Derfor skal du prøve en masse forskelligt af, og gå på opdagelse, og notere det der virker, fortsætte med det, og så kassere det der ikke virker for dig.

 

Jo klogere du bliver på hvad der virker og hvad der ikke virker, jo mere vil din succes vokse, og din mave skrumpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *