Slank dig ned i dine kjoler

Annoncering

Man behøver ikke nødvendigvis være ’shopaholic’ for at elske tøj og kjoler. Man kan også sagtens elske sko, bluser, jeans og kjoler uden men stadig have et stort klædeskab, der indeholder lidt af hvert og rigtig meget af alting. Og det er helt i orden.

Det kan være, du køber, hver gang du er lidt ked af det og har brug for trøst, og det finder du i kjolerne. Eller det kan være, du går til rigtig mange fester og derfor bare er nødt til at have et stort udvalg i skabet at vælge imellem. Det kan også bare være, at du simpelthen bare køber en kjole, hver gang du går forbi en butik. Fedt! Men måske var det tide lige at give dit klædeskab en overhandling og få ryddet ud i alt det, du ikke bruger, når du så gerne vil have nye kjoler.

Ryd op

Selvom du elsker alle dine mange kjoler, er det måske ikke alle sammen, du får brugt lige meget. Det kan være, at nogle af de helt vilde festkjoler kun er brugt én eller to gange for flere år siden. Så måske er det på tide, at de bliver sat til salg, så nogen andre kan få glæde af dem?

På den anden side hvis du bruger kjolerne, for eksempel at du går i kjoler hver dag, så er der jo ingen grund til at smide dem ud eller give dem væk. Så skal du selvfølgelig beholde dem. Men har du virkelig pladsmangel i klædeskabet, kan det være en god øvelse at se på, hvilke du bruger mest og så gemme resten væk. For eksempel får du ikke brugt de tynde sommerkjoler om vinteren, så de kan med fordel pakkes væk dér. Og de tykke, lækre strikkjoler kommer nok ikke frem, når der er 25 grader uden for, så de skal selvfølgelig ikke optage plads i skabet, når det er sommer.

Ved at tænke over sådanne ting får du ryddet op i klædeskabet og får plads til dine mange kjoler, uden at du måske behøver smide så mange af dem ud, give dem væk eller sælge dem. En simpel oprydning kan være nok. Hvis du så vælger at sælge et par af dine fine kjoler, så er der jo altid råd og plads til et par stykker til.

Hvad er din stil?

En anden måde at sætte dine kjoler lidt i system kunne være at finde ud af, hvad din stil egentlig er. Elsker du de flotte, lange sommerkjoler med mange farver, men som du kun kan have på om sommeren? Eller har en du en forkærlighed for sort som mange af os? Når du finder frem til stilen, er det nemmere at strømline den og enten smide de kjoler ud, der ikke passer til, eller i hvert fald sætte kjolerne i et system. Og så er der selvfølgelig så meget desto mere mulighed for at bryde med stilen og gå ud og købe en helt ny kjole, der står ud. Du kan læse mere her